SAFE-SI na Facebooku
ZA ODRASLE    ZA MLADE  

  Najdete nas tudi na:
TwitterYoutubee-mailRSS

Novica Glasujte za najboljšo spletno vsebino za otroke!
Datum vnosa novice 10.12.2013, 12:15
Besedilo

Tekmovanja na državni ravni v okviru Evropske nagrade za najboljšo spletno vsebino za otroke so se zaključila in sedaj lahko oddate glas za vsebino, ki se vam zdi najboljša. Svoje vsebine je v štirih različnih kategorijah prijavilo skupaj 1097 strokovnjakov, nestrokovnjakov in mladih. V okviru državnih tekmovanj je sodelovalo 26 držav, med njimi tudi Slovenija, tako da lahko glasujete za naše predstavnike!

Za spletno vadnico Moja matematika (Spletna založba, Zvonka kos s.p.) lahko svoj glas oddate tukaj: http://www.bestcontentaward.eu/category2-winners

Za video Odsotni (OŠ Prebold) pa lahko svoj glas oddate tukaj: http://www.bestcontentaward.eu/category4-winners

Od včeraj (9. decembra 2013) pa vse do 3. januarja 2014 lahko javnost glasuje za svoje najljubše vsebine v galeriji državnih zmagovalcev . Evropski zmagovalec v vsaki od štirih kategorij (strokovnjaki, nestrokovnjaki, mladi posamezniki in šolske skupine/skupine mladih) bo razglašen v Bruslju, na dan varne rabe interneta (11. februar 2014).

Razpis za Evropsko nagrada za najboljšo vsebino za otroke je bil objavljen ob Dnevu Evrope 2013 (9. maj). Poudarja že obstoječe pozitivne vsebine na spletu in hkrati spodbuja ustvarjanje novih vsebin, ki si prizadevajo pomagati mladim pri igri, učenju raziskovanju in ustvarjanju v varnem spletnem okolju. Več kot tisoč evropskih ponudnikov vsebin se je odzvalo in prispevalo k pomembnemu prizadevanju za podporo proizvodnje kakovostnih vsebin za otroke in mlade v Evropi. Vse prispevke tekmovalcev si lahko ogledate po posameznih državah v galeriji www.bestcontentaward.eu/gallery.

Vaš komentar vpliva na prihodnost spletnih vsebin za otroke in mlade v Evropi.

Glasujte za vašo najljubšo(e) zdaj!

 

Več informacij :  www.bestcontentaward.eu.

Print

Novice (1879)

Stran:
Spletno mesto Safe.si uporablja piškotke. Uporabljamo jih za razločevanje med obiskovalci in za štetje obiskovalcev. Uporabljamo lastne piškotke in piškotke storitve Google Analytics. Piškotki so povsem varni in ne vsebujejo občutljivih informacij. Če boste nadaljevanjali z brskanjem po spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Piškotke lahko vedno izbrišete v svojem brskalniku.

Se strinjam / skrij to sporočilo      Več o piškotkih